Sistemul de comanda al udarii (IMS)

- Managementul de irigare din panoul de comanda al pivotului.
- Managementul de irigare de pe un calculator(software)
- Abilitatea de a gestiona  pana la 99 pivoti, monitorizare si control(pornire, oprire, schimbare directie, etc) la viteza maxima. control de la distanta al parametrilor de irigare(viteza, debit, etc)

-Comanda de pana la 20 de sectoare la diverse scheme de irigare( debit, introducere ingrasaminte, tun de apa, pornire/oprire, pornire/oprire consola, etc.)

-Notificare cu mesaje text in caz de modificari critice ale starii pivotilor.

Pivotcontrol

Acest sistem se bazeaza pe posibilitatea de transmitere de date prin reteaua GSM. Legatura dintre pivotul central si calculator este bidirectionala: permite monitorizarea sistemelor pivot si reglarea de la distanta a programelor de irigatii, cu acces complet la toate functiile de pe panourile de comanda.

Se furnizeaza informatii utilizatorului cu privire la timpul ramas si timpul de sosire a sectorului in functiune sau cu privire la intregul program de irigare desfasurat in acel moment. Toate incidentele si avariile sunt afisate de software(caderi de  presiune ale apei, pene electrice).

Tehnologia de comanda a udarii(IMS) necesita panoul de comanda PIVOCONTROL la care se racordeaza o placa electronica conectata la modulul GSM.

 

Interesat de cele mai moderne soluții de irigat?

Dați-ne voie să vă facem o ofertă imbatabilă!